Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

EPSON EB-G6550WU projektor bérlés

Ár: 28 000 Ft
db 
Termékleírás

Felbontás: WUXGA (1920 x 1200), Fényerő: 5,200 / 3,950 lumen (eco), Kontraszt: 5,000 : 1, Csatlakozók: RS-232C, Ethernet (10/100), Wireless LAN IEEE 802.11b/g/n (opcionális), VGA in, HDMI in, Display Port, Composite video, BNC in, S-Video in, VGA out, Stereo mini jack audio out, Stereo mini jack audio in (4x), Cinch audio in, Súly: 9.7 kg, Hangszóró: 10 W, Kábeltakaró lemez

Az Epson EB-G6550WU Full HD irodai projektor ideális a közepes és nagyméretű tárgyalótermekbe. Az üzleti prezentációk gazdag, élénk színekben jelennek meg, akár nappali fényviszonyok mellett is. Az Epson 3LCD technológiája lehetővé teszi az 5200 lumen fehér- és színesfény kibocsátást és a WUXGA felbontást.

 

Az Epson EB-G6550WU kiváló képminőségével a lehető legjobb vetítési minőséget biztosítja a fontos prezentációkhoz. A Colour Uniformity funkció kompenzálja az egyenlőtlen színeloszlást az RGB intenzitás beállításával a kép egyes területein.

Az új és innovatív funkciók a lehető legjobb prezentációs megoldásokat biztosítják. A projektor függőlegesen 360 fokban elforgatható, így a vetített kép könnyen megjeleníthető bárhol a helyiségben.

Ezen kívül a képkocka interpoláció biztosítja, hogy a videóanyag élesebb, és a kép tisztább, a mozgókép pedig finomabb és élethűbb legyen.

A felhasználóbarát funkciók széles választékának köszönhetően az Epson EB-G6550WU projektort könnyű telepíteni és használni. A képpont-igazítás (Pixel alignment) például lehetővé teszi a felhasználónak a képek könnyű és hatékony beállítását a telepítés során a tiszta és hibátlan megjelenítés biztosításához. Az edge blending funkció segítségével a nagyméretű, szélesvásznú képeket több, egymással tökéletesen együttműködő projektor vetíti ki. A nagy zoom-tartományú objektív, illetve a manuális függőleges trapézkorrekció és a középen elhelyezett objektív sokféle helyzetben meggyorsítja és megkönnyíti a telepítést a kép elmosódása vagy torzulása nélkül.

A HDMI bemenet segítségével nagy felbontású eszközök sora csatlakoztatható a projektorhoz a HD tartalmak könnyű kivetítéséhez.

A feltüntetett számlázási érték Ft./nap -ra érvényes! Több napig tartó bérlésre kérje személyes ajánlatunkat!

    Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

    Vetítési távolság kalkulátor

    Az oldal tetejre!