Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

Fogalomtár

E

Az Epson EasyMP Monitor szoftvere segítségével a kompatibilis modelleket hálózaton keresztül is lehet vezérelni!

EasyMP Monitor programmal számos műveletet végezhet el, például a számítógép-monitoron ellenőrizheti a hálózathoz csatlakoztatott több EPSON kivetítő állapotát, és a számítógépről vezérelheti a kivetítőket. Az alábbiakban az EasyMP Monitor programmal elérhető megfigyelési és vezérlési funkciók rövid ismertetése olvasható.

Kivetítők regisztrálása megfigyeléshez és vezérléshez: A regisztrált kivetítők csoportokba is rendezhetők, így csoportosan is megfigyelhetők és vezérelhetők.

A regisztrált kivetítők állapotának megfigyelése: A kivetítők áramellátási állapota (BE/KI) és a beavatkozást igénylő problémák vagy figyelmeztetések vizuálisan, ikonok segítségével ellenőrizhetők. Kiválasztható az ellenőrizni kívánt kivetítő vagy kivetítőcsoport, és ellenőrizhető a lámpák összesített üzemideje, illetve a kivetítők részletes adatai, pl. a bemeneti források, a problémák és a figyelmeztetések.

A regisztrált kivetítők vezérlése: A kivetítők csoportonként vagy egyenként is kiválaszthatók, majd elvégezhetők a kiválasztott kivetítőkhöz kapcsolódó műveletek, mint például az áramellátás ki- és bekapcsolása, vagy ezek bemeneti forrásainak módosítása. A webes vezérlési funkciókkal módosíthatók a kivetítő konfigurációs menüjének beállításai. Ha vannak olyan rendszerek, melyek esetében a múveletek időközönként vagy csak bizonyos napokon vannak végrehjatva, használhatja az Időzítő beállításai menüpontot, az időzítési beállítások regisztrálásának céljából.

Ertesites kuldese e-mailben funkcio beallitasai: Beállítható, hogy beavatkozást igénylő állapot esetén, például ha probléma történik az egyik regisztrált kivetítővel, milyen e-mail címekre küldjön a rendszer értesítést.

A SANYO a piacon elsőként és eddig egyedüliként mutatta be a easy WLAN rendszert, ami folyamatosan kerül beépítésre az újonnan bemutatott hordozható vetítőkbe. A korábbi vezeték nélküli kapcsolat beállításához gyakorlott felhasználói ismeretek voltak szükségesek. Az USB WLAN vevő automatikusan felismeri a teremben lévő wireless notebookokat és egy kattintással párosíthatjuk bármelyiket a projektorral, és indulhat a RealTime prezentáció.easyWlan modellek:XU305, XU355, XU116, WXU700

Az edge blending funkció segítségével két proektor képét úgy lehet üsszeilleszteni, hogy nem lesz a két proektor képe között egy világosabb sáv, ahol a két kép átfedi egymást.

ESP (nagy látószögű projektor)

Kifejezetten interaktív táblákhoz javasoljuk ill. kis tárgyalókba, ahol a vetített felülettől nagyon közel szeretnék elhelyezni a projektort, de a kis távolság ellenére fontos, hogy nagy képet kapjanak. Ezzel csökkentve a vetített képen az előadó árnyékolását is. Egyes modellek már fél méterről is képesek megvetíteni egy két méter átmérőjű képet.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Vetítési távolság kalkulátor

Az oldal tetejre!