Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

Komplett vizuáltechnikai és oktatástechnikai rendszerek tervezése, valamint telepítése

tervezes telepitesA Mekka Interaktív Kft. nem csak professzionális oktatás- valamint vizuáltechnikai eszközök értékesítésével, hanem komplett rendszerek tervezésével, illetve telepítésével is foglalkozik.


Az ilyen rendszerek esetében a minőség és megbízhatóság alapvető elvárás, így szakembereink is a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetik a helyszíni felmérésre, valamint a tervezésre.


Hogy miért?


Mert nem létezik két egyforma tárgyaló, tanterem vagy éppen egyetemi előadó, így minden egyes telepítendő rendszer egyedi megoldásokat kívánhat. A fényviszonyok, az épület szerkezeti felépítése, a kábelezés, a helyiség mérete csak néhány azon számtalan tulajdonság közül, melyeket figyelembe kell vennünk, hogy az Ön számára a lehető legjobb vizuál- vagy oktatástechnika rendszert tervezhessük meg.


Természetesen a tervezés mellett a komplett vizuál -és oktatástechnikai rendszerek telepítését is vállaljuk. Az ilyen rendszerek installálása során szakembereink folyamatosan tájékoztatják a megrendelőt a folyamat állapotáról, hiszen így sokkal könnyebb lehet egy esetleges ütemezési terv összehangolása. A rendszerek telepítése során minden esetben csak a legjobb minőségű kötőelemeket, illetve szerelési anyagokat használjuk, hiszen mondjuk a nem megfelelő minőségű kábelek idő előtti cseréje a későbbiekben komoly anyagi ráfordítást követelhet a megrendelőtől.


A rendszerek tervezése, valamint telepítése során megpróbálunk maximális figyelmet fordítani az innovatív megoldásokra, hogy ügyfeleink nem csak a legjobb minőségű, hanem egyben a legmodernebb eszközökkel gyarapodhassanak. Ne felejtse, egy modern tárgyalónak ma már ugyanúgy nélkülözhetetlen elemei a professzionális vizuáltechnika elemek, mint a székek és az asztal


Vizuál- és oktatástechnika rendszerek tervezése, valamint telepítése:

  • Előadó termekbe
  • Tárgyalótermekbe
  • Tantermekbe
  • Kiállítások helyszínére
  • Múzeumokba
  • Konferencia termekbe
  • Hotelekbe

 

 

 

 

 

 

Vissza
Az oldal tetejre!