Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

Meglévő vizuáltechnikai és oktatástechnikai rendszerek karbantartása

karbantartasA telepített vizuál- és oktatástechnikai rendszerek élettartamát nagyban meghatározhatja, hogy azokat megfelelően karbantartják-e. A Mekka Interaktív Kft. segít ügyfeleinek, hogy rendszereik sokáig hibamentesen és megbízhatóan működjenek.


Karbantartási szolgáltatásunk keretein belül nem csak az ügyfelek rendszereinek felügyeletét látjuk el, hiszen cégük hibaügyeleti szolgálatot is fenntart, így az esetleges meghibásodások esetén annak elhárítását a szerződésben foglalt időn belül maradéktalanul elvégezzük. Az általunk karbantartott rendszerekhez minden esetben biztosítjuk a tartalék alkatrészeket is.


Rendszerkarbantartási szolgáltatásunk más szempontból is előnyös lehet az Ön számára


Mind a vizuál-, mind az oktatástechnika területe egy igen gyorsan fejlődő iparág, melyhez nem árt folyamatosan alkalmazkodni. Lehet, hogy a rendszer telepítése után az Ön cége, vagy intézménye olyan új eszközöket szeretne vásárolni, melyek csak átalakítók segítségével csatlakoztathatóak a rendszerhez, vagy éppen olyan technológiát kíván integrálni, melynél az adatok konvertálása szükséges a megfelelő működéshez. Szakembereink ebben is tudnak segíteni Önnek, így mindig pontosan és gyorsan tud reagálni az új, technikai kihívásokra, megoldásokra.

Vissza
Az oldal tetejre!