Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

Bérelhető oktatási és üzleti projektoraink

Bérelhető eszközeinket úgy választottuk ki, hogy azokkal a legkülönfélébb vetítéstechnikai igényeket is ki tudjuk szolgálni, legyen szó egy pár fős baráti összejövetelről, vagy egy több száz fős konferenciáról. Akár oktatási célra, akár üzleti célra vagy esetleg magán jellegű vetítéshez szeretne készüléket bérelni, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, és a konkrét igények ismerete esetén javaslatot tesznek Önnek, hogy melyik modell lenne a legjobb választás az Ön számára az oktatási projektorok, üzleti projektorok közül.

Az eszköz bérletet nem óradíjban, hanem napi díjban számlázzuk, mert ez könnyebben kalkulálható összeg a felhasználók számára, és stresszhelyzetet sem okoz, amennyiben a megbeszélése elhúzódna. Több napi projektor bérlés esetén kérjen ajánlatot tőlünk!

Fapados bérleti konstrukció:

Ez a projektor bérleti konstrukció csupán annyiban "fapados" hogy a termék logisztikáját Ön végzi, azaz nem az egyik kollégánk szállítja a projektort oda-vissza, és installálja a helyszínen, hanem Ön. Éppen ezért, ez a legköltséghatékonyabb bérleti konstrukció, hisz így egy alap XGA felbontású irodai projektort egy kisebb megbeszélésre már napi 4.000.- + ÁFA ártól bérelhet vetítővászonnal együtt! Amennyiben ezt a bérleti konstrukciót kívánja igénybe venni, úgy csupán annyi dolga van, hogy befárad az irodánkba, ahol átveszi a projektort és a vásznat, a rendezvény végeztével pedig visszahozza az eszközöket.

Alap prezentációs csomag:

Alap prezentációs csomagunk tartalmaz egy üzleti projektort + háromlábú vetítővásznat + flipchart táblát, papírral, markerekkel. Bármelyik projektorral választhatja ezt a csomagot, pl. a SHARP PG-D2500X esetén fapados konstrukcióban ez mindössze 6.500.- + ÁFA / nap!


Professzionális prezentációs csomag:

A professzionális csomagunk egy nagy fényerejű, WXGA felbontású (notebookok képarányához igazodó) DELL 1610HD oktatási projektort tartalmaz, egy flipchart állványt és egy háromlábú mobil vetítővásznat. Természetesen a flipchart papírt, markereket is tartalmaz a csomag. Napi bérleti díja: 12.500.- + ÁFA
MEKKA-DIGITAL projektor és vászon webáruház

Oktatási projektorok, üzleti projektorok bérbeadása kedvező áronVissza
Az oldal tetejre!