Gyors termékkereső


Keresés a leírásban is

Gyártók szerint

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségek

06-1-405-2202
06-20-363-2420
info@mekka-digital.hu

Hírek

Tárgyalók és oktató terem kialakítása

A Borsodi Műhely Kft. Győri telephelyén egy itthon egyedülálló oktatótermet kiviteleztünk, melyben két 70"-os egyenként 10 érintést kezelni tudó ViewSonic interaktív kijelző kapott főszerepet. Az egyikben egy integrált OPS PC-t helyeztünk el, hogy külső számítógép csatlakozása nélkül is egymagában tökéletes platform legyen oktatásra, ill. a telephelyek közöttii kapcsolattartásra, melyet egy Logitech motoros konferencia kamerával és Skype Business alkalmazással a jelen igényeinek tökéletesen megfelelve ki lehet szolgálni. Az oktatóremben álmennyezetbe süllyesztett hangosítást telepítettünk a tükéletes hangzásért.

A VIP tárgyalóba egy 65"-os professzionális SONY B2B Bravia kijelzőt helyeztünk el, ill. egy komplett asztalról vezérelhető Logitech konferencia kamera rendszert integráltunk, melyet mennyezeti hangosítással tettünk egyszerűen kezelhető, mégis a professzionális igényeket kiszolgálni tudó rendszerré.

A kis tárgyalóban egy 55"-os professzionális SONY B2B Bravia kijelzőt helyeztünk el. Ebben a teremben mindent vezeték nélkül kellett megoldani, mert a kő padló bontására nem volt lehetőség. Ennek megfelelően BenQ Instashow vezeték nélküli kapcsolódást, ill. egy speciális akkumulátoros Logitech konferencia kamerát telepítettünk!

Borsodi Műhely Kft.

Borsodi Műhely Kft.

- Oktatóterem: 2db. 70"-os ViewBord interaktív kijelző, beépített OPS PC-vel, speciális Peerless rögzítéssel, Logitech konferencia kamera, mennyezeti hangosítás.
- VIP tárgyaló: 65"-os professzionális SONY B2B Bravia kijelző, Logitech konferencia rendszer, mennyezeti hangosítás.
- Tárgyaló: 55"-os professzionális SONY B2B Bravia kijelző
Vissza
Az oldal tetejre!